Vælg mellem headset i mange farver og få farve på tilværelsen. Headsetene matcher din stil og dit humør, og med det flotte design kan et bedre match ikke findes. Nu behøver det ikke længere at være svært at kende forskel på, hvilke hovedtelefoner der er vis, eller hvilke der hører til hvad. Vælg en personlig farve eller vælg en farve til et bestemt apparat. På denne måde undgår du forkludrede og forbyttede hovedtelefoner og er altid sikker på at få fat på dine egne.

Få volumekontrol via dine earplugs
Earplugs fungerer på én og samme tid som høretelefoner og som ørepropper. De har altså en god pasform til dine ører og lukker af til omverdenen, så du få fuld glæde af musikken. Fyld din iPhone med løbemusik, tag dem med på en løbetur og oplev rytmen og den gode lyd bære dig fremad.

Eller brug dem på afslappende ferie og lad dig falde hen til lyden af selvvalgt musik, lydbog eller radio. Hvis det bliver nødvendigt at modtage opkald imens, gør volumenkontrollen og mikrofonen på ledningen dette muligt.

Ikke nok med de flotte designs er disse høretelefoner af en utrolig god kvalitet. Den gode pasform til øret, skaber det fulde udbytte af musikken, og dertil er lyden af en høj kvalitet. Her går man ikke ned på kvalitet på trods af fornuftige priser og stort udbud. Her finder du høretelefoner til både smartphones, iPad, iPod og iPhones.

 • Defunc TRUE BASIC Trådløse Høretelefoner – Pink

  kr. 249,00 Tilbud
 • Defunc BASIC Hybrid Bluetooth Earbuds – White

  kr. 179,00 Tilbud
 • Trådløse Bluetooth earpods V5.0 – Touch funktion & med opladerbox – Hvid

  kr. 99,00 Tilbud
 • In-ear Gemini Black/Gold Earphones

  kr. 199,50 Tilbud
 • In-ear Pisces MFI Black Digital Earphones

  kr. 249,50 Tilbud
 • In-ear Taurus Black Earphones

  kr. 199,50 Tilbud