Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Menzo.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Postnr. og by
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Menzo.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ansatte ved Menzo.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Menzo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Menzo.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@menzo.dk

Cookies

www.menzo.dk anvendes cookies. Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og websitets funktionalitet, så besøget bliver så nemt som muligt for dig. Du kan selv slette cookies fra din computer, hvordan dette gøres afhænger af hvilken browser der benyttes.

Logstatistik

Der benyttes en logstatistik på www.menzo.dk Logstatistikken er et statistik-system, der opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor vores besøgende kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvordan der navigeres rundt i shoppen, og hvor på webshoppen siden forlades mv. Vores logstatistik anvendes kun med det formål at optimere www.menzo.dk

Betalinger

I denne undersektion bør du liste, hvilke trediemands betalingskortformidlere, som du anvender til at modtage betalinger i din webshop, da disse håndterer kundedata. Vi har indsat PayPal som et eksempel, men du bør fjerne dette, hvis du ikke anvender PayPal.

Vi modtager betalinger via PayPal. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til PayPal, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.