En stylus pen gør det lettere at skrive præcist på din tablet eller smartphone, uanset om det er Samsung Galaxy eller Apple iPad eller iPhone. Med Adonit vil du opleve en præcis tablet tegnepen, som skriver eller tegner lige præcis, som du ønsker.

Med en af disse iPad penne vil du, i modsætning til andre tablet penne, opleve en nøjagtighed, der ikke kan fås bedre. Slip for tykke spidser, der tværer teksten eller tegningen ud og nyd en stylus pen, som følger dine bevægelser og præcision.
En stylus pen er det perfekte valg som tegneredskab til din iPad / iPhone eller Android smartphone eller tablet. Når børnene leger med din tablet, kan de nu tegne tegninger, som følger nøjagtigt deres bevægelser. Skriv småt i hjørnet dato og årstal, så du kan huske, hvornår den er lavet. Selv lille skrift kan denne tablet tegneredskab klare. Også til en iPod, som ofte bruges til musik og spil er en iPod tegnepen et oplagt valgt, hvis det er vinter og du har tykke handsker på hænderne. Adonit Mini, Pro og Dash virker på alle touchskærme, men nogle af de dyrere Bluetooth stylus penne som Adonit Pixel er målrettet Apple iPads, da de via udvalgte apps tilbyder funktioner såsom håndflade afvisning, genvejsknapper og trykfølsomhed.

Stylus penne er også gode til notatskrivning i skolen eller på arbejdet. Bruger man sin iPad i disse situationer, kan man nu hurtigt skrive sine notater og aftaler ned med hånden ved hjælp af en tabletpen. Få personlige notater, som giver dig det bedste overblik og skriv og visk ud så let som på papir. Skriv dine notater med en tablet pen på en af dine i-devices og undgå krøllede papirer og forsvundne notater.

 • Adonit Discs Pakke med 3stk.

  kr. 99,00
 • Adonit Pro 3 Silver

  kr. 279,00 Tilbud
 • Adonit Pro 2.0 Silver

  kr. 249,00 Tilbud
 • Adonit Pro 2.0 Gold

  kr. 249,00 Tilbud
 • Adonit Jot Mini Turquoise

  kr. 99,00 Tilbud
 • Adonit Jot Mini Purple

  kr. 99,00 Tilbud
 • Adonit Jot Mini Gold

  kr. 199,00
 • Adonit Jot Flip Silver

  kr. 149,00 Tilbud