Trådløs Oplader til hjem og bil
Nordic Elements har udviklet to nye magnetiske ladere til din iPhone og smartphone, som befrier dig for irriterende ledninger. Opladerne virker dér, hvor du har allermest brug for dem. Nemlig i hjemmet og i bilen, hvor du sandsynligvis tilbringer en stor del af din tid.

Opladeren til hjemmet kan placeres ved spisebordet, hvor hele familien så kan få gavn af den. Modellen til bilen monteres på instrumentbrættet og tages i brug til og fra arbejde. På den måde kan transporttiden benyttes til at tanke smartphonen op før eller efter en travl arbejdsdag, samtidig med at mobilen naturligvis stadig er i funktion. På den måde er opladeren altid lige ved hånden på de allermest nærliggende og relevante tider af døgnet, hvor du som regel også har en mindre pause fra telefonen.

Ledningen erstattes af magnet
Nordic Elements opladere tegner sig for en helt ny teknologi, hvor den klassiske USB-ledning afløses af en magnet, som kan lægges på et bord eller monteres i bilen. Ud over at den magnetiske oplader fungerer som lader, fastholder den også mobilen, så du er fri for, at den glider rundt i bilen på må og få. Med en trådløs oplader undgår du vigtigst af alt, at ledningen trækkes ud af stikket ved en fejl, og du så pludselig opdager, at mobilen slet ikke har ladet.

Det er værd at bemærke sig, at de magnetiske opladere fra Nordic Elements giver en ekstra hurtig og effektiv opladning af din mobil. Din iPhone eller smartphone kan roteres op til 90 grader i den magnetiske dock.

Smarte premium covere fra Nordic Elements som er direkte kompatible med begge trådløse opladere (alle i denne kategori)
Premium coverne fås i flere forskellige farver og designs, og er alle særdeles stilrene og professionelle i deres look. Nordic Elements premium covere fungerer naturligvis sammen med de magnetiske opladere uden den med følgende magnet-pad.

Om Coverne
Kollektion fra Nordic Elements er udviklet i samarbejde med den danske møbelstofproducent Gabriel, som gennem tiderne har leveret stoffer til verdenskendte møbeldesignere som bla. Arne Jacobsen og Fritz Hansen.
Med inspiration fra nordisk mytologi, med en kombination af kvalitetsstof fra Gabriel eller det fineste ægte naturlige 100% bæredygtige træ (FCS certificeret). Hvert eneste træstykke er kvalitetskontrolleret, håndslebet og lakeret for at få det helt rigtige finish. Det giver et utroligt lækkert feel og outstanding look!
Kollektionen indeholder desuden det smarte magnet-system, som nærmest er selvjusterende og derved 100% kompatibel med den nye minimalistiske Bordlader og Air-vent holder fra Nordic Elements.

Bemærk; coverne i denne kategori fungerer muligvis ikke med andre magnet holder.